Video

Kimen til ro i dit indre – En Drømmerejse

En Drømmerejse er en historie fortalt af mig for at hjælpe dig til at finde ind til den healende stilhed, du har brug for, for at kunne slippe dine tankers rumsteren i dit indre. Drømmerejsen giver dig en mulighed for, at komme ud af dit virvar af tanker, der griber fat og trækker dig i den modsatte retning af, hvad du som sjæl har brug for.

Læg dig eller sæt dig, luk øjnene og lad mig tage dig med på min ordstrøm, der som et flyvende tæppe hylder dig ind i en historie, flyver dig ud over stepperne i dit indre til safe ground, hvorfra der skabes et trygt rum af ro.

En Drømmerejse er som et par vinger, du kan tage på, indtil du selv er klar til på egen hånd at tage rejsen ind i dig selv og derinde finde roen, der er portalen til klarhed i dit sind.

Kærlig hilsen

Kit Engell