Engells Univers

Spirituel Coach & Medie

At kunne kigge langt ind i menneskers liv og videreformidle denne viden gennem Kanalisering og Spirituel Coaching er det, jeg gør i mit virke i Engells Univers.

Det at møde mig i min konsultation kan være en hjerteåbner af muligheder på din vej. Det at se dig selv lidt udefra kan få brikker til at falde på plads i dit puslespil og give dig ro på bagsmækken.

At kunne kigge ind i årsager til menneskers bevæggrunde, har givet mig en mulighed for at hjælpe til i de processer, der er svære her i livet nemlig det at skulle vælge for sig selv. Det at give sig selv lov til at være til, som den man er, uden skygger og skræmmekampagner skabt af ens ego.

At åbne og arbejde med det spirituelle lag i min bevidsthed har givet mig adgang til en viden og forståelse for mine egne og andres menneskers bevæggrunde, som jeg ikke kunne have tilgået på almindelig vis.

Jeg, Kit, er på den ene side et helt almindeligt menneske, der ønsker at hjælpe og afhjælpe mine klienter i smertelige eller bare oplysende valg gennem dialog, monolog og spirituel tilgang, og på den anden side et Medie, der gennem kanalisering har tilgang til at formidle sammenhænget mellem årsag og virkning i dit liv.

Hvor intet vover intet vinder, er ordlyden af et gammelt ordsprog. Jeg har vovet at se drømmene, livet angsten og alt der imellem i øjnene, lad mig også hjælpe dig på vej i din proces.

Det at trække viden fra en uendelig kilde til at hjælpe dig til at tage de svære, men for dig rigtige beslutninger er min fornemste opgave i Engells Univers.

Kærlig hilsen
Kit Engell

Hvad er Kanalisering

Hvad er Spirtuel Coaching

Tidsbestilling og forespørgsler https://engellsunivers.dk/kontakt/