Fjernhealing i København

Fjernhealing af voksne

SKABER RO I DIN KROP, SIND OG ÅND

Fjernhealing er en kanalisering af Universets kærlige energier for på afstand, at skabe balance i dit energifelt i din krop.

 • Fjernhealingen foregår ved, at jeg sidder hjemme i klinikken og herfra stiller ind på dig for gennem healing at påvirke dine energier, uanset hvor du befinder dig.
 • Jeg anbefaler dig at drikke vand op til og bagefter en session
 • En session varer typisk omkring 20-30 minutter
 • Vi aftaler starttidspunkt og evt. områder på kroppen, som du ønsker, at jeg har fokus på i healingen.
 • Det er vigtigt, at du tillader energierne at gå ind i din krop, da du med din frie vilje kan komme til at blokere energiernes vej ind i dit energifelt.
 • Jeg kontakter dig efter endt fjernhealing.
 • En forskel vil typisk kunne mærkes allerede efter første fjernhealing.
 • Inkluderet i prisen er op til 3 fjern-healinger alt efter behov.

30 minutter og derover · Pakkepris 750 kr.-  BOOK HER

STED: Online eller Solrød Strand efter nærmere aftale. 

 

Vi kender alle følelsen af smerter, stress og ubehag i krop og sind. 

Til tider en udefinerbar følelse af noget ikke føles rigtigt: En ubalance i vores energier, kan skyldes mange ting såsom kost, stress, fysisk overbelastning, manglende motion, inspiration eller andet, der har rykket ved vores balance.

Fjernhealing kan på afstand påvirke energierne i din krop, så der genetableres balance og du igen kan føle dig som et helt menneske, med færre smerter, med mindre uklarhed i sindet og med mere ro.

Fjernhealing kan påvirke dig på flere lag i din bevidsthed; kropsbevidstheden, din mentale bevidsthed og den åndelige bevidsthed, som alle endnu ikke har åbnet op for.

Fjernhealing åbner op for mange lag og derigennem kan forbindelsen i dit indre genetableres, så du igen har muligheden for at kan gå ud og føle dig som et helt menneske.

”Vores 4 måneder gamle søn, havde haft kolik i godt 6 uger, og vi var som familie virkeligt pressede. Efter en fjernhealing fra Kit Engell, sov vores søn 8 timer samme dag, og kolikken forsvandt i en uge, men begyndte så at tiltage igen. Efterfølgende fik vi endnu en fjernhealing, der fik kolikken til stort set at forsvinde, og vi er nu tilbage på ret køl”

– Signe & Martin, Klienter hos Engells Univers

Fjernhealing af børn med KOLIK

Få ro i jeres lille familie.

Kampen om at få hverdagen til at hænge sammen med et barn, der skriger af sine lungers fulde kraft i afmagt over rumlen i dets indre, kan afhjælpes.

 • I Engells Univers vil jeg gerne bidrage til freden i jeres lille hjem ved, at tilbyde fjernhealing af jeres barn.
 • Fjernhealingen foregår energetisk på distancen, hvor jeg sidder i klinikken og herfra påvirker barnets energier derhjemme hos jer.
 • En forskel vil typisk kunne mærkes allerede efter første fjernhealing.
 • Inkluderet i prisen er op til 3 fjern-healinger alt efter behov.

30 minutter og derover · Pakkepris 750 kr.- BOOK HER

Fjernhealing er en kanalisering af Universets kærlige energier for over afstand, at skabe balance i barnets energifelter.

Vi, jer som forældre og jeg som healer, taler sammen på telefonen i starten af healingen og igen når sessionen er afsluttet.