Om Engells Univers

At hjælpe dig på vej!

Om Kit Engell

Spirituel Coach og Medie

Jeg, Kit Engell, er den først du møder, når du træder ind i Engells Univers. Som Spirituel Coach & livsvejleder videreformidler jeg budskaber fra Universet til dig, der står ved enden af din vante vej og skal vælge. Vælge hvilken vej livet nu skal føre dig.

Gennem de sidste 4 år har jeg gennemgået en transformation tilbage til den, jeg er i min essens, et kærligt og ærligt mennesker, der ønsker at hjælpe dig på vej med viden, erfaring og kærlighed til det at leve livet fuldt ud.

Lige som så mange andre mennesker har jeg haft min del af med og modgang i mit liv, men det er det, der har gjort mig til den, jeg er i dag. Et menneske med evnen til at hjælpe dig på vej gennem Spirituel Coaching og Kanalisering af budskaber fra en større vidensbank end den, vi bærer på i vores hjerner. 

”I den sværeste tid i mit liv, har Kit hjulpet mig til at få en stor indsigt i mine fremadrettede muligheder for at ændre de ting jeg finder svære. En skøn kvinde som jeg varmt vil anbefale!"

– Lena, Klient hos Engells Univers

Jeg ønsker at vise dig på vej i denne jungle kaldet livet

Åbnede døren op til alle mine evner

En vidensbank, der ligger begravet dybt inden i os alle, som vi kan tilgå når tid er.  Jeg mærkede for 4 år siden at tiden var NU. Jeg blev ført til et trancemedie, der tilbyder kanaliserings-uddannelsen.

Ikke at jeg troede, at jeg nogen sinde ville kunne kanalisere, men ligesom mange af mine klienter, havde jeg på det tidspunkt også brug for en personlighedsudvikling, der flyttede mig et nyt sted hen. For mig gjorde uddannelsen forskellen i mit liv.

Åbnede op for alle mine evner. De evner, der bor i os alle, når vi vover at åbne op og kaste lys på vores fulde potentiale. Åbne for troen på, at vi som menneske har værdi. Jeg ønsker at vise dig på vej i denne jungle kaldet livet, på godt og ondt. 

Så du igen tør vælge DIN vej DIT liv uanset om det drejer sig om at få løst et enkelt bump på din vej eller du står ved en skillevej og føler dybt i din sjæl, at noget skal ændres for, at DU genfinder troen på DIG, på DINE valg, så DU igen kan mærke og føle DIT liv, din vej.