Spirituelt Coaching forløb

Spirituelt Coaching forløb med kanalisering

Du får hjælp, værktøjer og indsigt til, hvordan DU kan ændre DIT liv, igennem mig som Spirituel Coach & Medie.

Et forløb giver mulighed for gennem løbende dialog og øvelser, at sikre implementering af din forståelse for og tro på, at du har evnerne til at skabe dit liv.

  • Du vil høre om dit liv, formidlet/kanaliseret igennem mig som Medie.
  • Du vil blive coachet i forhold til de spørgsmål, som du har på hjertet.
  • Du vil få værktøjer med hjem fra gang til gang til, at øve dig i, at leve DIT liv.
  • Jeg vil hjælpe dig til at få indsigt i, mentalt og følelsesmæssigt, hvorfor at DU er det vigtigste i DIT liv.
  • 7 timers INDSIGT i dit liv og VÆRKTØJER til at hjælpe DIG videre!

7 timers forløb fordelt på 5 sessioner · Pris 5750 kr.- BOOK HER

STED: I Solrød Strand eller online efter nærmere aftale.

Anbefaling

”Det var en spændende kanalisering, jeg lukkede mine øjne foldede min hænder og tog med på ”rejsen” Det bedste ved rejsen var nok, at ud over jeg fik en god opsummering på, hvad det er jeg skal have kigget på i mit indre, kom der også ting, som vi ikke havde været omkring i coaching sessionerne. Det har været en sand fornøjelse, at have dig som guide igennem disse sessioner fra start til slut. Uanset hvor nedtrykt, ked af det, eller i kulkælderen man kan føle sig, når man komme til dig, ender det altid med et smil på læben.”

– Allan