Spirituel Coach

Hvad er Spirituel Coaching?

Dit liv set i et nyt perspektiv

Spirituel Coaching en coaching form, der med udgangspunkt i dine spørgsmål og min intuitive indsigt i dig som menneske har til hensigt gennem dialog, at sætter dit liv i perspektiv og åbne op for dit fulde potentiale.

Gennem samtale coaches du til en forståelse for, at det er dine kompetencer og valg, der er byggestenene for dit fremtidige liv.

” Jeg har gjort det bedste for mig selv meget længe, jeg har været nede hos Kit og har fået en coaching session til at komme videre. Det kan jeg kun anbefale til alle. Jeg var landet i et sort hul og nu skinner solen både inden i og uden på mig. “Do it dear” vil jeg sige til alle ”

– Bente, Klient hos Engells Univers

Spirituel Coaching session

Coaching og dialog omkring DINE spørgsmål til udvalgte problemstillinger i DIT liv.
  • Du guides gennem samtale til en indsigt i, hvordan du kan løse op for dine udfordringer.

  • Gennem dialog er jeg medskaber af selvindsigt, så du får en forståelse for, hvordan DU kan komme videre ad den vej, som du ønsker i livet.

1 time 15 minutter – Pris 1150 kr.- BOOK HER

STED: Online eller Solrød Strand efter nærmere aftale.

Under en spirituel coaching session sætter jeg mig i service for universets vidensbank. Du vil umiddelbart ikke kunne se det på mig, som man kan, når jeg lukker øjnene og kanaliserer direkte fra kilden, under ydelsen kanalisering. Den viden jeg trækker på, er den samme. Du vil sikkert med andre ord kalde det; at jeg bruger min intuition. 

Den viden jeg har om dig viderebringes altid med stor kærlighed til dig og din sjæl. Tonen kan dog alt efter budskabets kilde virke; kærlig, kontant eller legende let. 

Du vil opleve, at når dialogen svinger frem og tilbage mellem os, at jeg mærker ind for at få det med, som du ikke siger direkte, men som jeg fornemmer mellem ordene, på dit kropssprog, og din sjæls hvisken efter blive set og hørt. 

Som forløb: Læs beskrivelsen under ydelsen, Spirituelt Coaching forløb med kanalisering. Læs mere