Meditativ drømmerejse

Hvad er en meditativ drømmerejse

At tage med på en drømmerejse er som at være medskaber af en drøm, der foregår lige NU siddende eller liggende i trygge rammer, skabt af mig som rejseleder.

Drømmens rammer udvides automatisk undervejs på turen, da DU intuitivt vælger, om du følger min guidende stemme, eller om du har en rejse, der er vigtig for din sjæl at tage på i disse rammer, hvor der er skabt ro og tryghed til at følge den vej, der viser sig for dig, samt føles så rigtig at gå.

Det fantastiske er, at mange af jer kan opleve, at I hver især har været på jeres egen individuelle rejse, specielt designet og oplevet af dig som menneske, da universet sørger for den læring eller ro, som netop du har brug for.

En healende energi skabes ved rejsens begyndelse af mig som rejseleder for at beskytte jer på rejsen og sikre, at I alle kan slappe af og rejse med i forvisningen om, at I alle lander trygt igen ved udgangspunktet for jeres rejse.

Jeg vil i minutterne efter ’landing’ lægge op til, at I kan dele jeres oplevelser med hinanden, og derved skabe en gruppesynergi og forståelse for, at ikke alles rejse er ens, men lige vigtig for det enkelte individ – nemlig DIG.

Drømmerejserne er skabt for gennem nærvær at bibringe dig ro og indre fred.

Meditativ drømmerejse session

En meditativ drømmerejse er en historie, fortalt med den målsætning, at påvirke dine energier i kroppen til at slappe af, og derved bringe ro i dit indre.

  • Book en Drømmerejse og dialogaften.
  • Aftenen startes ud med en dialog om, hvordan du kan finde RO i hverdagen, være mere tilstede i dit liv uden stress og jag.
  • Dernæst en 30 minutters Drømmerejse.
  • Medbring et liggeunderlag, eller grib en stol, sæt dig stille ned, luk øjnene, lidt ligesom at meditere, og lad dig føre med på historiens vingesus.

1 time 30 minutter · Pris ved minimum 8 personer 150 kr.- pr. person + kørsel fra Solrød Strand

BOOK HER

STED: Fysisk hjemme hos dig, eller hos mig i Solrød Strand.