Husrensning på Sjælland

Hvad er en husrensning

Få ro i dit hjem med en husrensning

At have fremmede energier til at rumstere i dit hjem kan skabe ubalance i energierne i dit hus, men også ubehag rent fysisk.

Der vil under normale omstændigheder være en naturlig balance i de energier, du/I som beboer skaber i huset, men hvis der er udefra kommende energier, der ’blander’ sig, kan det føles som varme- eller kuldepåvirkning. Især der hvor de befinder sig, eller de skygger der ses ud af øjenkrogen, kan skabe utryghed hos dig, der er den sensitive sjæl, der ser og fornemmer disse ændringer i lagene mellem denne verden og hinsides.

 

Disse entiteter eller afdøde nærmer sig ofte ’vores verden’ for at få et budskab igennem. Jo mere vi forsøger at ignorere dem, jo mere insisterende bliver de for at gøre opmærksom på en problemstilling eller, at vi er trådt ind på det, de stadig tror er deres enemærker.

En husrensers opgave er først og fremmest at skabe forståelse mellem parterne omkring, hvorfor ’gæsterne’ er dukket op, og hvad der skal til for at løse op for de problemstillinger, der gør at disse afdøde/entiteter har følt et behov for at komme til dig med deres budskab. Derefter afgøres det, om de er velkommen her hos dig, eller de skal hjælpes videre herfra til det sted i universet, de NU hører til.

En husrensning på Sjælland er til for at skabe ro i DIT hjem.

”Jeg har idag haft den skønneste dag I dag fik jeg ro i mit hjem med hjælp fra Kit. Både mine børn og jeg selv har efter besøget haft en varm følelse af tryghed og kærlighed i vores hjem. Glæden og kærligheden fylder nu huset”

– Ditte, Klient hos Engells Univers

Husrensning session

Få renset dit hjem for negative energier

Ved en husrensning på Sjælland går jeg ind og tiltaler de energier, der rumsterer i dit hjem, og skaber en dialog med dem om hvorfor de er til stede.

  • Mærker DU en tilstedeværelse af NOGET!?
  • Mærker du kulde, varme eller energiskift?
  • Ser du skygger, føler du dig overvåget?
  • Kunne det tænke sig, at du har besøg fra afdøde eller uden-jordiske energier!
  • Gennem Engell’s Unives tilbyder jeg at besøge dig fysisk, fornemme og tale med dine ‘gæster’ for at afgøre, om de skal have lov at blive eller sendes videre, alt efter dit ønske.

1 time og derover · pris 1600 kr.- + kørsel fra Solrød Strand – BOOK HER

STED: Fysisk hjemme hos dig på Sjælland.

Jeg ønsker at vise dig på vej i denne jungle kaldet livet

Engells Univers v/Kit Engell

En vidensbank, der ligger begravet dybt inden i os alle, som vi kan tilgå når tid er.  Jeg mærkede for 3 år siden at tiden var NU. Jeg blev ført til et trancemedie, der tilbyder kanaliserings-uddannelsen ” Open2Channeling”.

Ikke at jeg troede, at jeg nogen sinde ville kunne kanalisere, men ligesom mange af mine klienter, havde jeg på det tidspunkt også brug for en personlighedsudvikling, der flyttede mig et nyt sted hen. For mig gjorde uddannelsen forskellen i mit liv.

Åbnede op for alle mine evner. De evner, der bor i os alle, når vi vover at åbne op og kaste lys på vores fulde potentiale. Åbne for troen på, at vi som menneske har værdi. Jeg ønsker at vise dig på vej i denne jungle kaldet livet, på godt og ondt. 

Så du igen tør vælge DIN vej DIT liv uanset om det drejer sig om at få løst et enkelt bump på din vej eller du står ved en skillevej og føler dybt i din sjæl, at noget skal ændres for, at DU genfinder troen på DIG, på DINE valg, så DU igen kan mærke og føle DIT liv, din vej.